a101 samsung galaxy s4
A101 Samsung Galaxy S4 Kampanyası 26 Şubat 2015 de Yeni Mağazacılığa ait tüm marketlerde satışta olacak. A101 Samsung Galaxy S4 ü aldığınızda hangi mükemmel özelliklerle tanışacağınızı, A101 deki Samsung Galaxy S4 piyasada oluşan fiyat avantajlarından bahsedeceğim.

Galaxy S4 sahibi olanlar çok iyi bilirler, daha önce ne kullanmış olursanız olun bu telefon ile tanışmadıysanız gerçek bir akıllı telefon kullanmadınız demektir. S4 Akıllı Cep Telefonu kavramını baştan aşağı değiştirmiş durumda. Samsung Galaxy S4 e akıllı telefon yerine, zeki telefon demek daha doğru olur. Bu cümlelerimi abartı olarak düşünenler yazının bütününe baktığında bana hak verecekleri kanaatindeyim.

İşte Size A101 Galaxy S4 ü zeki grubunda değerlendirmeme sebep muhteşem özellikleri.


A101 Samsung S4 Çift Çekim sayesinde aynı anda ön ve arka kameraları kullanarak HD Kalitede çekim yapabilirsiniz. Anı kaçırmaz hayatın tüm karelerini kayda geçebilirsiniz.

Resme Ses Ekleme Özelliği. Daha önce tecrübe etmeyenler için harikalar diyarında dolaşmak gibi bir şey. İnsanın inanası gelmiyor. Çocukluğumuzda ki pozlu telefonları düşünüyorum da fotoğraf çıkartırken fazla para gitmesin diye yanması için dua ettiğimiz aklıma geliyor. Oysa şimdi binlerce resmi çek üstüne birde sesinizi kaydedin. Resme bakarken o anda resme kaydettiğiniz sesi dinleyin. 

Müzik Paylaşım. Samasung S4 birbirleri ile olan iletişimini güçlendirerek ortaya çıkan Group Play de S4 özel belgeleri, video ve müzikleri paylaşabilir. Müziği aynı ayna birden fazla Samsung S4 de çalıştırabilir. Güçlü ses çıkışını deneyimleyebilirsiniz. 

Samsung Çeviri
Samsung Galaxy S4 ile yabancı dilde yazılan makaleleri Türkçeye çevirebilir. Bilgiden yoksun kalmazsınız. Bunun için S Translator özelliğini açmanız yeterli.

Sohbet
Samsung S4 e özel bir yenilik. Farklı alanlarda olsanız bile ekranınızı paylaşabilir, kimin ne yaptığını ne konuştuğunu görebilirsiniz.

Hassas Dokunma
Sizlere bugüne kadar belki sadece duyduğunuz ve hayret düşüren hassasiyette dokunmatik ekran sunuyor. Çok az bir temas ile fotoğrafları büyütebilir, e postalarınızı önizleme yapabilirsiniz.

Temassız Kontrol
Samsung S4 ile hayatımıza giren Temassız Kontrol,  ekrana temas etmeden Samsnug S4 ü açabilir. Gelen çağrıları yine dokunmadan cevaplayabilir, hatta dokunmadan İnternet'te sörf yapabilirsiniz. Bunlar için sadece ekranın üzerine elinizi sallamanız yeterli olacaktır. Sizin anlayacağınız Samsung Galaxy S4 ile dokunmatik ekran deyimi tarih oluyor.

Akıllı Duraklatma
S4 sizin ne yaptığınızı bilir. Samsung S4 sadece akıllı bir telefon derken en bunu yazmak için sabırsızlanmıştım. İşte size zeki bir telefonda olması gereken bir özellik. Ekrana bakarak içeriği aşağı yukarı hareket ettirebileceğiniz gibi video izlerken göz temasınızı kestiğinizde video kendiliğinden durur ve baktığınız da kaldığı yerden devam eder.

Samsung Hafızası
Tam 1 TB. S4 ailesine katıldığınız da Samsung Home Sycn ile bu devasa alana da sahip olursunuz. Web üzerinden taşıma derdi olmadan istediğiniz zaman erişim sağlarsınız.

Akıllı Kumanda
Samsung WatchON ile teknolojinin vardığı son nokta budur işte. Telefonun kalıplarını yıkan Samsung Galaxy S4 aynı zamanda Televizyon uzaktan kumandası olur. Daha doğrusu Akıllı kumanda olur. Sizin TV izlerken tercih ettiğiniz programları aklında tutar ve daha sonra TV başına geçtiğinizde sevebileceğiniz yayınları seçerek hangi kanalda ne olduğunu hatırlatır. 

Samsung Sağlık Uzmanı
Sağlıklı yaşamak Samsung S4 ile artık daha kolay. Formda kalmak için uzun uzun notlar almanıza gerek kalmadı. Beslenmenizden, ağırlığınıza kadar her detay için S4 göreve hazır. Hazırlayacağı tablolar ile bünyenizi takip etmeyi kolaylaştırır. Şahsınıza özel ayarlar ile ekrana bakarken gözlerinizde bundan böyle yorulmayacak.

Uygun Ses Kalitesi
Diğer cep telefonlarında ses belli bir oranda çıkarken, Samsung S4 de bu ayarlar size özel hale getirilir. Kulaklarınız duyma oranına göre sesin seviyesini ayarlar.

A101 Samsung Galaxy S4 Kampanyası ile ilan ettiği akıllı ve zeki cep telefonun yukarıda belirttiğim tüm özellikleri paylaştığım bu videoda izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.